Annons:

Välkommen till Kattpolisen.ifokus!

tn-katzen-gifs-56387.GIF

Det finns 100 000 hemlösa katter i Sverige och många förtvivlade kattägare som söker sin katt. Många katter har aldrig blivit id-märkta och då är chansen att få tillbaka sin katt väldigt liten.

Men en bortsprungen katt är inte borta - den finns, fast var? Samtidigt översvämmas katthemmen av hemlösa katter och de har inga resurser att leta efter en ägare. Men många katter kommer aldrig in i värmen och får ett nytt hem. De går under, dör av sjukdomar, svält och bilar. Just fd innekatter klarar sig ofta inte länge.

Nu finns det många möjligheter för kattägare att leta efter sin katt. Många katthem har egna efterlysningsidor, det går att annonsera på Blocket och andra annonssajter. Polisen har också egna sökregister. katze-0003.gif

Men det fattas en nationell kattsökmöjlighet där alla kan leta efter bortsprungna katter. katthem, kattföreningar, polisen och alla privatpersoner som jobbar med hemlösa katter.

Vi på Hittekatter.ifokus har fått så många nödrop från kattägare som söker sina katter och vill ha hjälp och råd.

Det är därför vi bestämde oss att starta Kattpolisen.ifokus.

Kan vi bara hjälpa en katt att komma tillbaka till sitt hem har vi lyckas. Men vi hoppas att det blir många mer. Men då behöver vi all hjälp från alla!

katze-0007.gif

Du kan få hjälp och tips om sajten i artikeln: Är du ny här?

En lista över alla katthem hittar du under: Länkar
(Fattas det några katthem tipsa oss gärna om det.)

Självklart är Kattpolisen inte bara för bortsprungna katter utan öppet för alla som leta efter ett djur!

skrivet av Alexandra/Alexej som lämnat över denna viktiga sida till mig, TheBadger som bollat över till martdat.